OM OS

Morten K. Nielsen


I 16 år har jeg drevet mine egne fitnesscentre, er uddannet personlig træner samtidig med at jeg også er udannet instruktør i jumping fitness, TRX, indoor cycling og sidst men ikke mindst Bungee Super Fly. Samtidig med at jeg sælger og underviser i Bungee Super Fly underviser jeg fortsat i andre former for fitness holdtræning i DGI-Huset, Herning.


Certificeret instruktørerVi hedder Morten og Camilla og blev i efteråret 2020 uddannet instruktører i Bungee Super Fly, og fik samtidig agenturet på det patenteret udstyr i hele Norden.

Efter en ferie på Playitas, Fueteventura i marts 2020, hvor vi prøvede bungeen, var vi solgte! - Det var en super sjov træningsform, anderledes og nyt i forhold hvad vi hellers havde prøvet og kendte til.

Derfor måtte vi bare lære mere, og være med til at sprede denne fantastisk træningsform i skandinavien og dele den med jer!


Camilla Holse


Jeg har været aktiv fitness udøver i mange år, hvor jeg har dyrket både crossfit, styrketræning. Jeg løber en del og deltager med jævne mellemrum i løbedistancer op til 1/2 marathons.

Bungee Super Fly er blevet min helt store passion, fordi det både styrker kroppen, det er god kardio træning, hvor forbrændingen er høj, og så elsker jeg, at det altid giver smil på læben og god energi at træne i Bungeen!